Apua sovelluksen käytössä

Sovellus ei toimi tai ilmoittaa virheistä. Tyhjennä sovelluksen välimuisti ja asenna Yango Pro uudelleen Play-kaupasta. Jos tämä ei auta, voit kuvailla ongelmaa: mitä kohtaa napautat ja mitä virheilmoituksessa sanotaan? Voimme auttaa sinua paremmin, mikäli lisäät liitteeksi kuvakaappauksen ongelmasta.

Navigaattori menettää signaalin jatkuvasti. Sijaintipalvelut toimivat yleensä paremmin seuraavien toimien jälkeen:

— Aktivoi virransäästötila

— Yhdistä WiFi-verkkoon

— Sulje kaikki muut sovellukset

— Tarkasta GPS-moduulin asetukset -GPS-testisovelluksella

Aktivoi palveluluokka (mikäli käytettävissä alueellasi). Voidaksesi ottaa vastaan ”Delivery-” ja ”Kuriiri”-tilauksia tulee sinun avata Yango Pro, napauttaa palveluluokan nimen vieressä olevaa valintapainiketta ja suorittaa lyhyt koulutus. Mikäli olet jo suorittanut ”Delivery”-palveluluokan koulutuksen, voit aloittaa ”Kuriiri”-tilausten vastaanottamisen ilman koulutuksen suorittamista uudelleen.