Kuinka suojata tiliä

Varmista ensin, että laitteissasi on virustentorjuntaohjelmisto. Mene sitten Yandex.Passportiin ja seuraa näitä vaiheita suojataksesi tiliäsi:

1. Mene osioon Sähköposti ja puhelinnumerot ja poista kaikki puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet, jotka eivät ole sinun, ja yhdistä numerosi tiliisi.

2. Mene osioon Kirjautumishistoria ja laitteet ja ota pois käytöstä kaikki laitteet, jotka eivät ole sinun, poista tuntemattomat ohjelmat ja merkitse kaikkiin toimintoihin, joita et ole tehnyt, Tämä en ollut minä.

3. Mene osioon Salasanat ja kirjautuminen ja vaihda salasanasi sekä määritä kaksivaiheinen varmennus.

Käy Yandex.Passportin Tuki-osiossa lukemassa lisää tietoturvasta ja vahvoista salasanoista.