Slett historikk

Informasjon om hver eneste tur og leveranse er tilgjengelig under > Historikk i appen.

Tur- og bestillingskort inneholder informasjon om rute, dato og tidspunkt.

Trykk på et kort for å få mer informasjon:
  • hente- og leveringsadresse
  • varighet på tur/leveranse
  • informasjon om kjøretøyet
  • informasjon om sjåføren
  • serviceklasse og endelig pris

Ring-knappen er tilgjengelig i historikken din. Du kan kontakte sjåføren innen 24 timer etter turen og før den neste forespørselen din.

Slik sletter du en tur fra turhistorikken:

  1. Gå til menyen > Turhistorikk.
  2. Velg kjøreturen du vil slette.
  3. Skroll ned til Slett tur og trykk på Slett.