Luottokorttimaksut

Huomautus: Joillakin alueilla, maksaa pankkikortilla ei ole vaihtoehto tällä hetkellä.

Voit maksaa kyydit käteisellä tai pankkikortilla. Kun tilaat käyttämällä sovellusta iOS (versio 8.0 tai uudempi) tai Androidilla (versio 4.0 tai uudempi), voit maksaa kortilla. Suosittelemme, että asennat sovelluksen laitteeseen, jossa on uusin versio käyttöjärjestelmästä.

Voit liittää enintään viisi pankkikorttia sovellukseen maksaaksesi matkasi pankkikortilla:

1. Avaa sovellusvalikkoon  → Maksutavat ja valitse Lisää kortti.
  2. Lisätä kortin numero, voimassaoloaika ja CVV-koodi. Voit syöttää pankkikortin numeron joko manuaalisesti tai skannata kortti napauttamalla älypuhelimen kamerakuvaketta. Napauta vain .
  3. Napsauta Lisää kortti uudelleen.

Riippuen kortin tyypistä, myöntäneestä pankista ja muista ehdoista, kortti voidaan todentaa käyttämällä näitä menetelmiä:
  • Pieni määrä voidaan varata kortilta. Varattuja varoja ei veloiteta ja ovat jälleen käytettävissä, kun matkasi on päättynyt.
  • Sinua voidaan pyytää syöttämään summa, joka varattiin kortiltasi sovelluksessa. Saat selville tämän summan vastaanottamastasi tekstiviestistä (jos olet aktivoinut tekstiviesti-ilmoituksen pankista) tai tiliotteesta pankin verkkosivuilta tai sovelluksesta.
  • Voit läpäistä 3D Secure -korttitodennusprosessin myöntävän pankin verkkosivustolla. Vahvistusmenetelmä riippuu pankista. Varmennuksen jälkeen palaat sovellukseen.

Varojen varaaminen ja veloittaminen

Matkan kokonaishinta varataan välittömästi sen jälkeen, kun olet jäänyt pois kyydistä määränpäässäsi. Joissakin tapauksissa osa kokonaishinnasta varataan eri kohdissa matkasi aikana.

Raha veloitetaan 24 tunnin kuluessa siitä, kun ne on varattu. Jos veloitetaan vähemmän kuin koko varattu summa, loput palautetaan tilillesi. Aika, joka kuluu veloittamattomien varojen palautukseen, riippuu pankista.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi varoja kortilla matkan maksamiseksi, määrä veloitetaan automaattisesti, kun lisäät varoja sille. Kokonaissumma voidaan veloittaa kaikki kerralla tai useassa osassa yhden vuoden aikana alkaen siitä hetkestä, kun järjestelmä ensimmäisen kerran epäonnistui veloittamaan koko matkan summan.

Maksutavan vaihtaminen

Jos emme pysty varaamaan varoja pankkikortiltasi matkasi aikana, maksutapasi vaihdetaan automaattisesti käteiseksi. Tieto maksutavan muutoksista lähetetään sinulle push-ilmoituksen kautta. Varmista, että olet ottanut push-ilmoitukset käyttöön älypuhelimen asetuksissa.

Sinulla on vielä mahdollisuus yrittää maksaa pankkikortillasi matkan päättyessä.