Mikä on Yango?

Yango on palvelu, jonka avulla voit tilata virallinen taksi edulliseen hintaan ilman soittamalla lähettäjä. Voit tilata taksin sivustolta tai Yango iOS-sovelluksella (mukaan lukien Apple Watch) tai Android-sovelluksella.

Palvelun edut:

Kumppanitaksiyhtiömme täyttävät tilaukset. Mukavuutesi on etusijalla, ja meillä on erittäin korkeat standardit yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Kuljettajilla on oltava asianmukaiset todistukset ja taksien on läpäistävä vakiotarkastukset.