Kuinka Yango toimii?

Yango on palvelu, jonka avulla voit tilata virallisen taksin edulliseen hintaan soittamatta tilausvälittäjälle. Voit tilata auton sivuston kautta tai käyttämällä iOS -sovellusta (myös Apple Watchissa) tai Android -sovellusta.

Palvelun edut:

Kumppanitaksiyrityksemme täyttävät tilaukset. Mukavuutesi on etusijalla, ja meillä on erittäin korkeat standardit yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Kuljettajilla on oltava asianmukaiset todistukset ja taksien on läpäistävä standardienmukaisuuden tarkastus.

Sovellus pyytää sinua arvioimaan kokemuksesi heti matkan päätyttyä. Jos haluat lisätietoja Yango, lue ohjeiden muut kohdat.