Pankkikortin lisääminen

Matkan maksu ilman käteistä ei ole vielä käytettävissä joillakin alueilla.

Kun tilaat käyttämällä sovellusta iOS (versio 8.0 tai uudempi) tai Androidilla (versio 4.0 tai uudempi), voit maksaa kortilla.

Voit liittää jopa 5 pankkikorttia sovellukseen:

1. Mene sovellusvalikkoon  → Maksutavat ja valitse Liitä kortti (tai Lisää kortti).
  2. Syötä kortin numero, voimassaoloaika ja CVV-koodi. Voit syöttää pankkikortin numeron joko manuaalisesti tai skannata käyttäen älypuhelimen kameraa. Napauta vain .
  3. Napsauta Liitä kortti (tai Lisää kortti) uudelleen.
Riippuen kortin tyypistä, myöntäneestä pankista ja muista ehdoista, kortti voidaan todentaa käyttämällä näitä menetelmiä:
  • Pieni määrä voidaan varata kortilta. Varattuja varoja ei veloiteta ja ovat jälleen käytettävissä, kun matkasi on päättynyt.
  • Sinua voidaan pyytää syöttämään summa, joka varattiin kortiltasi sovelluksessa. Saat selville tämän summan vastaanottamastasi tekstiviestistä (jos olet aktivoinut tekstiviesti-ilmoituksen pankista) tai tiliotteesta pankin verkkosivuilta tai sovelluksesta.
  • Voit läpäistä 3D Secure -korttitodennusprosessin myöntävän pankin verkkosivustolla. Vahvistusmenetelmä riippuu pankista. Varmennuksen jälkeen palaat sovellukseen.