Matkahistorian tarkasteleminen ja poistaminen

Tietoja jokaisesta tilauksesta on saatavilla sovellusvalikon kohdasta  → Matkahistoria.

Kortti sisältää reitin, hinnan, päivämäärän ja matka-ajan.

Napauta korttia nähdäksesi lisätietoja:

• Reitti kartalla ja nouto- ja jättöosoitteet.
  • Matkan kesto.
  • Auton tiedot.
  • Kuljettajan tiedot.
  • Taksa ja lopullinen hinta.

Soita-painike on käytettävissä matkahistoriassa. Voit ottaa yhteyttä tilauksen suorittaneeseen kuljettajaan 24 tunnin kuluessa matkan päättymisestä tai kunnes tilaat taksin seuraavan kerran.

Voit poistaa matkan historiatiedoista siirtymällä sovelluksen valikossa kohtaan  → Matkahistoria. Valitse poistettava matka. Valitse matkan tietojen jälkeen Poista matka ja valitse Poista.