Osoitteen lisääminen ”Omiin osoitteisiin”

Voit tallentaa eniten käyttämiäsi osoitteita (kuten kotiosoite). Valitsemasi osoite voidaan syöttää joko lähtöpaikaksi tai määränpääksi.

Osoitteen tallentaminen:

iOS
  1. Avaa sovellusvalikko ja siirry kohtaan  → Omat osoitteet.
  2. Valitse osoitetyyppi tai napauta .
  3. Syötä osoite.
  4. Vaihtoehtoisesti voit myös syöttää sisäänkäynnin numeron ja lisätä kommentin.
  5. Napauta Tallenna.

Jos haluat poistaa tallennetun osoitteen, valitse osoite ja napauta Poista.

Android
  1. Avaa sovellusvalikko ja siirry kohtaan  → Omat osoitteet → Lisää osoite.
  2. Syötä osoite.
  3. Vaihtoehtoisesti voit myös syöttää sisäänkäynnin numeron ja lisätä kommentin.
  4. Napauta Lisää.

Jos haluat poistaa tallennetun osoitteen, napauta ja pidä osoitetta pari sekuntia. Napauta sitten ja vahvista, että haluat poistaa sen.