Lisää tai poista kortti

Voit maksaa maksukortilla, kun tilaatiOS -sovelluksella (versio 8.0 tai uudempi) tai Android -sovelluksella (versio 4.0 tai uudempi).

Maksukortin lisääminen

Voit liittää sovellukseen jopa viisi maksukorttia:

1. Siirry sovellusvalikkoon  → Maksutavat ja taputa Linkkikortti (tai Lisää kortti).
  2. Lisätä kortin numero, voimassaoloaika ja CVV-koodi. Voit syöttää pankkikortin numeron joko manuaalisesti tai skannata käyttäen älypuhelimen kameraa. Napauta vain .
  3. Valitse uudelleen Liitä kortti (tai Lisää kortti).
Riippuen kortin tyypistä, myöntäneestä pankista ja muista ehdoista, kortti voidaan todentaa käyttämällä näitä menetelmiä:
  • Pieni määrä voidaan varata kortilta. Varattuja varoja ei veloiteta ja ovat jälleen käytettävissä, kun matkasi on päättynyt.
  • Sinua voidaan pyytää syöttämään summa, joka varattiin kortiltasi sovelluksessa. Voit tarkastaa kyseisen summan vastaanottamastasi tekstiviestistä (jos olet aktivoinut tekstiviesti-ilmoituksen pankista) tai tiliotteestasi pankin verkkosivuston tai sovelluksen kautta.
  • Voit läpäistä 3D Secure -korttitodennusprosessin myöntävän pankin verkkosivustolla. Vahvistusmenetelmä riippuu pankista. Varmennuksen jälkeen palaat sovellukseen.

Kortin poistaminen

1. Avaa sovellusvalikko  → Maksutavat.
  2. Valitse kortti ja napauta Poista kortti.