Tilin lisääminen, muuttaminen tai poistaminen

Tili on joukko asetuksia puhelinnumeroosi yhdistetyssä sovelluksessa. Voit luoda useita tilejä ja vaihdella niiden välillä esimerkiksi matkoilla. Voit muun muassa käyttää eri maksutapoja ja kampanjakoodeja sekä määrittää yksilöllisiä osoitteita eri tileille.

Ensimmäinen tili luodaan, kun vahvistat puhelinnumerosi alkaessasi käyttää sovellusta.

1. Uuden tilin lisääminen
  2. Tilin muuttaminen
  3. Tilin poistaminen

Uuden tilin lisääminen

1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa, ja napauta sitten uudelleen.
  3. Napauta Valitse eri tili.
  4. Syötä puhelinnumerosi ja valitse Seuraava, jotta saat vahvistuskoodin sisältävän tekstiviestin.
  5. Syötä koodi ja valitse Valmis (tai Seuraava) aktivoidaksesi tilin.

Tilin muuttaminen

1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa, ja napauta sitten uudelleen.
  3. Pyyhkäise tiliä vasemmalle tai oikealle, valitse eri tili ja napauta Seuraava (tai Jatka).

Tilin poistaminen

1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa.
  3. Napauta Kirjaudu ulos profiilistaPoista tili (tai Kirjaudu ulos).
  4. Valitse eri tili ja napauta Seuraava.

Muu menetelmä (vain iOS):

1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa, ja napauta sitten uudelleen.
  3. Napauta tilin vieressä ja vahvista, että haluat poistaa sen.
  4. Valitse eri tili ja napauta Seuraava.