Tilin lisääminen, muuttaminen tai poistaminen

Tili on ryhmä puhelinnumeroosi yhdistettyjä asetuksia Yango-sovelluksessa. Voit luoda useita tilejä ja vaihdella niiden välillä esimerkiksi matkoilla. Voit käyttää eri maksutapoja ja kampanjakoodeja. määrittää osoitteita jne. kullekin tilille.

Ensimmäinen tili luodaan, kun vahvistat numerosi alkaa käyttää sovellusta.

Uuden tilin lisääminen
  1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa, ja napauta sitten uudelleen.
  3. Napauta Valitse eri tili.
  4. Syötä puhelinnumerosi ja napauta kohtaa Seuraava saadaksesi tekstiviestin, joka sisältää vahvistuskoodin.
  5. Syötä koodi ja napsauta Valmis (tai Seuraava) aktivoidaksesi luomasi tilin.
Tilin muuttaminen
  1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa, ja napauta sitten uudelleen.
  3. Pyyhkäise tiliä vasemmalle tai oikealle, valitse eri tili ja napauta Seuraava (tai Jatka).
Tilin poistaminen
  1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa.
  3. Napauta Kirjaudu ulos profiilistaPoista tili (tai Kirjaudu ulos).
  4. Valitse eri tili ja napauta Seuraava.

Muu menetelmä (vain iOS):

1. Avaa sovellusvalikko .
  2. Napauta puhelinnumeroa, ja napauta sitten uudelleen.
  3. Napauta tilin vieressä ja vahvista, että haluat poistaa sen.
  4. Valitse eri tili ja napauta Seuraava.