Tilauksen tekeminen

1. Syötä nouto-osoite. Jos oikea osoite on syötetty oletuksena, napsauta Minne.

Valitse eri osoite napsauttamalla Vaihda osoite tai siirrä pistettä kartalla.

2. Syötä määränpää laskeaksesi kiinteän hinnan matkallesi.

Voit syöttää enintään kolme välissä sijaitsevaa paikkaa (napsauta +). Voit tehdä muutoksia reitille, jossa on pysähdyksiä matkan varrella tehdessäsi tilausta.

3. Valitse palveluluokka ja maksutapa.

Kun olet tehnyt tilauksen, voit vaihtaa käteismaksusta korttimaksuun tai valita eri pankkikortin, jos olet liittänyt useita kortteja sovellukseen. Napsauta  → Vaihda maksutapaanäytön alareunassa.

4. Voit lisätä kommentteja tarvittaessa.

Anna Kommentit-osiossa lisätietoja, jotka auttavat kuljettajaa löytämään sinut. Esimerkiksi ”Olen sisäänkäynnin luona”.

5. Napauta Tilaa taksi.