Pankkikorttia ei voitu lisätä

Matkan maksu ilman käteistä ei ole vielä käytettävissä joillakin alueilla.

Voit lisätä pankkikortin käyttämällä sovellusta iOS:lle (versio 8.0 tai uudempi) tai Androidille (versio 4.0 tai uudempi).

1. Mene sovellusvalikkoon  → Maksutavat ja valitse Liitä kortti (tai Lisää kortti).
  2. Syötä kortin numero, voimassaoloaika ja CVV-koodi. Voit syöttää pankkikortin numeron joko manuaalisesti tai skannata käyttäen älypuhelimen kameraa. Napauta vain .
  3. Napsauta Liitä kortti (tai Lisää kortti) uudelleen.

Jos sinulla on ongelmia pankkikortin lisäämisessä, ota meihin yhteyttä.