Miten matkan hinta lasketaan?

Voimassa olevat hinnat on lueteltu hinnoittelu -sivulla.

Kiinteä hinta lasketaan (lukuun ottamatta alueellisia poikkeuksia), jos teet tilauksen sivuston kautta, iOS -sovelluksella (versio 3.50 tai uudempi) tai Android -sovelluksella (versio 3.15 tai uudempi). Käytettäessä sovellusta matkapuhelimen käyttöjärjestelmän muilla versioilla sovellus näyttää likimääräisen hinnan.

Matkan hintaan vaikuttavat valitsemasi palveluluokka, etäisyys määränpäähän, matka-aika, liikenne sekä sääolosuhteet. Maksullisten teiden tietullit eivät sisälly sovelluksessa näkyvään hintaan. Matkustaja maksaa tietullit erikseen.

Kiinteä hinta ei nouse, vaikka joutuisit odottamattomaan liikenneruuhkaan tai vaikka kuljettajan olisi muutettava reittiä. Hinta voidaan laskea uudelleen vain, jos ylität maksuttoman odotusajan, muutat lopullista määränpäätä tai pyydät kuljettajaa pysähtymään matkalla.

Huomautus: Kiinteä hinta ei ole käytössä joillain alueilla. Sen sijaan lasketaan likimääräinen hinta.

Näillä alueilla sovellus näyttää matkan alussa arvioidun hinnan. (Yleensä hinta on merkitty erityisellä kuvakkeella ja tulee näkyviin vain, jos olet määrittänyt noutopaikan ja määränpään.) Matkan lopullinen hinta voi poiketa arvioidusta hinnasta.

Jos et ilmoittanut määränpäätä tehdessäsi tilauksen, näytöllä näkyy vähimmäisnoutohinta valitsemallesi palveluluokalle. Tässä tapauksessa lopullinen hinta lasketaan matkan päättyessä.