Matkan hinnan laskeminen

Tiedot tämänhetkisistä hinnoista ovat saatavilla hinnoittelu-sivulla.

Kun teet tilauksen sivustolla tai iOS-sovelluksella (versio 3.50 ja uudemmat) tai Android-sovelluksella (versio 3.15 ja uudemmat) matkalle lasketaan kiinteä hinta (riippuen erilaista alueellisista poikkeuksista). Sovelluksissa, jotka toimivat matkapuhelimen käyttöjärjestelmän muulla versiolla, saat likimääräisen hinnan.

Matkan hinta lasketaan valitsemasi palveluluokan, etäisyyden määränpäähän, matka-ajan, liikenteen sekä sääolosuhteiden perusteella.

Kiinteä hinta ei nouse, vaikka joutuisit odottamattomaan liikenneruuhkaan tai kuljettajan on muutettava reittiä. Hinta voidaan laskea uudelleen vain, jos ylität maksuttoman odotusajan, muutat lopullista määränpäätä tai pyydät kuljettajaa pysähtymään matkalla.

Huomautus: Joillakin alueilla ei ole kiinteä hintavaihtoehtoa.

Sen sijaan lasketaan likimääräinen hinta. Näillä alueilla arvioidaan alustavan hinta (joka yleensä ilmaistaan nimenomaisesti merkityksellisellä merkillä ja edellyttäen, että olet ilmoittanut nouto- ja kohdepisteet); lopullisen kyydin hinta voi poiketa arvioiden hinnasta.

Jos et ilmoittanut määränpääsi, kun teit tilauksesi, näyttöön tulee valitun huoltoluokan minimimaksu. Silä tavalla lopulliset hinnat lasketaan matkan lopussa.