Matkan hinnan laskeminen

Tiedot tämänhetkisistä hinnoista ovat saatavilla hinnoittelu-sivulla.

Kun teet tilauksen sivustolla tai iOS-sovelluksella (versio 3.50 ja uudemmat) tai Android-sovelluksella (versio 3.15 ja uudemmat) matkalle lasketaan kiinteä hinta. Sovelluksissa, jotka toimivat matkapuhelimen käyttöjärjestelmän muulla versiolla, saat likimääräisen hinnan.

Matkan hinta lasketaan valitsemasi palveluluokan, etäisyyden määränpäähän, matka-ajan, liikenteen sekä sääolosuhteiden perusteella.

Kiinteä hinta ei nouse, vaikka joutuisit odottamattomaan liikenneruuhkaan tai kuljettajan on muutettava reittiä. Hinta voidaan laskea uudelleen vain, jos ylität maksuttoman odotusajan, muutat lopullista määränpäätä tai pyydät kuljettajaa pysähtymään matkalla.

Huomautus: Kiinteä hinta ei ole käytössä joillain alueilla. Sen sijaan lasketaan likimääräinen hinta. Jos et ilmoittanut määränpäätä tehdessäsi tilauksen, näytöllä näkyy vähimmäisnoutohinta valitsemallesi palveluluokalle. Tässä tapauksessa lopullinen hinta lasketaan matkan päättyessä.