Cum procedați pentru a vizualiza sau a șterge istoricul curselor

Informațiile despre fiecare comandă sunt disponibile în meniul aplicației, în > Istoric călătorie.

Cardul conține traseul, costul călătoriei, data și ora călătoriei.

Atingeți cardul pentru a vedea mai multe informații:

  • Traseul pe hartă și adresele de preluare și de returnare.
  • Durata călătoriei.
  • Informații despre vehicul.
  • Informații despre șofer.
  • Rata și costul final al călătoriei.

Butonul Apel este disponibil în istoricul călătoriei. Puteți contacta șoferul care a preluat comanda timp de 24 de ore după finalizarea călătoriei sau până la următoarea comandă de taxi.

Pentru a șterge o cursă din istoric, accesați meniul aplicației > Istoric curse. Selectați cursa pe care doriți să o ștergeți. După informațiile cursei, apăsați pe Ștergeți cursa și alegeți Ștergeți.