Jokin puhelinnumeroani koskeva toimenpide on tehty

Joku yritti muuttaa tai poistaa tiliisi liitettyä puhelinnumeroa.

Jos teit tämän

Viimeistele toimenpide, jonka aloitit Puhelinnumerot-sivulla.

Jos joku muu teki tämän

Tämä tarkoittaa, että jollakin toisella on pääsy tilillesi. Tilin hallinnan palauttaminen:

1. Peruuta annettu operaatio painamalla Peruuta-painiketta Puhelinnumerot-sivulla .

Tehdyt muutokset astuvat voimaan 30 päivän sisällä, jos et peruuta toimenpidettä. Et voi palauttaa pääsyä tilillesi, koska tilillesi liitetty numero poistetaan.

2. Aseta uusi salasana Vaihda salasana-sivulla. Suosituksemme auttavat sinua luomaan turvallisen salasanan.

3. Vaihda turvakysymys ja vastaus Muokkaa turvakysymystä/vastausta-sivulla. Valitse kysymys-vastauspari, jonka muistat varmasti ja jota muiden ei ole helppo arvata.

4. Varmista, ettei muiden henkilöiden osoitteita ole Sähköpostiosoitteet-sivulla.

Emme voi tietää varmasti, kuka yritti muuttaa tai poistaa puhelinnumeroasi. Jos näit, mitä numeroa yritettiin liittää tiliisi omasi sijasta, voit ottaa yhteyttä matkapuhelinyhtiöösi omistajan numeron henkilökohtaisten tietojen selvittämiseksi.

Suojaa tilisi noudattamalla Yandex.Passport-tiliäsi koskevia turvavinkkejä.

Jos et pysty kirjautumaan Yandex-palveluun

Palauta pääsy tilillesi Pääsyn palauttaminen-sivulla. Jos liitit puhelinnumeron tilillesi, voit käyttää sitä tämän jälkeen salasanan vaihtamiseen.

Jos et voi vaihtaa numeroa, koska unohdit salasanan

Täytä Pääsyn palauttamiskaavake .