Kortin lisääminen ja poistaminen

Voit maksaa tilauksesi kortilla iOS-sovelluksessa (versio 8.0 ja uudempi) tai Android-sovelluksessa (versio 4.0 ja uudempi).

Kortin lisääminen

Voit lisätä sovellukseen jopa 5 pankkikorttia:

1. Avaa sovellusvalikko  → Maksutavat ja napauta Liitä kortti (tai Lisää kortti).
  2. Syötä kortin numero, viimeinen voimassaolopäivä ja CVV-koodi. Voit syöttää kortin numeron käsin tai skannata korttisi puhelimesi kameralla.

Korttityypistä, pankista, jne. riippuen kortin vahvistaminen tapahtuu jollain seuraavista tavoista:

1. Kortilta varataan pieni vahvistussumma. Summaa ei veloiteta, ja rahat palautuvat käytettäväksi vahvistustapahtuman suorittamisen jälkeen.
  2. Sovellus pyytää sinua syöttämään kortillesi tehdyn varauksen summan. Näet summan pankkisi sinulle lähettämästä tekstiviestistä (jos pankkisi lähettää sinulle viestin korttitapahtumista) tai tarkastamalla tilisi tapahtumat pankin verkkosivuston tai sovelluksen kautta.
  3. 3-D Secure -korttivahvistuspyyntö lähetetään pankin verkkosivustolle. Käytetty vahvistustapa riippuu pankistasi. Vahvistuksen jälkeen sinut ohjataan takaisin sovellukseen.

Kortin poistaminen

1. Avaa sovellusvalikko  → Maksutavat.
  2. Valitse kortti ja napauta Poista kortti.