Kuinka lisätä, vaihtaa tai poistaa tili

Tilisi on tietyt sovelluksen asetukset yhdistettynä puhelinnumeroon. Voit luoda useita tilejä ja vaihdella niiden välillä esimerkiksi matkustaessa. Voit käyttää jokaisella tilillä eri maksutapoja tai esimerkiksi tallentaa eri osoitteita.

Luot ensimmäisen tilisi vahvistamalla puhelinnumerosi.

Näin lisäät uuden tilin (Android ja iOS)

1. Mene sovelluksen valikkoon .
  2. Napauta puhelinnumeroasi.
  3. Pyyhkäise tiliäsi oikealle tai vasemmalle ja napauta Valitse toinen tili.
  4. Syötä puhelinnumerosi ja napauta Seuraava, niin saat tekstiviestin vahvistuskoodilla.
  5. Syötä koodi ja napauta Valmis (tai Seuraava) aktivoidaksesi uuden käyttäjän.

Näin vaihdat tiliä (Android ja iOS)

1. Mene sovelluksen valikkoon .
  2. Napauta puhelinnumeroasi.
  3. Pyyhkäise tiliäsi vasemmalle tai oikealle, valitse yksi ja napauta Seuraava (tai Jatka).

Näin poistat tilin

Android ja iOS:

1. Mene sovelluksen valikkoon .
  2. Napauta puhelinnumeroasi.
  3. Napauta Kirjaudu ulosPoista tili (tai Kirjaudu ulos).
  4. Valitse toinen tili ja napauta Seuraava.

iOS:

1. Mene sovelluksen valikkoon .
  2. Napauta puhelinnumeroasi kerran ja sitten uudelleen
  3. Napauta tilisi vieressä ja vahvista.
  4. Valitse toinen tili ja napauta Seuraava.