Yandex-palveluiden käyttösopimus

Tämä asiakirja on Yadex-palvelujen käyttäjäsopimuksen suomennos. Yandex-palvelujen venäjänkielisen version ja sen suomennoksen välillä syntyessä ristiriitoja vain venäjänkielinen versio on laillisesti sitova. Yandex-palvelujen venäjänkielinen versio voi löytää täältä: https://yandex.ru/legal/rules/?lang=ru.

1. Yleistä

1.1. Yandex LLC. (jäljempänä Yandex) tarjoaa Internetin käyttäjille (jäljempänä Käyttäjä) käyttämään palveluitaan tässä Käyttösopimuksessa esitetyillä ehdoilla (jäljempänä Käyttösopimus). Sopimus astuu voimaan, kun Käyttäjä on hyväksynyt sen ehdot Sopimuksen kohdan 1.4. mukaisella tavalla.

1.2. Yandex tarjoaa Käyttäjille pääsyn laajaan palveluvalikoimaan, johon kuuluu ml. välineitä navigointiin, viestintään, erilaisten tietojen ja materiaalien (sisällön) hakuun, sijoittamiseen ja tallentamiseen, sisällön personointiin, ostoksiin ja yms. Kaikki tällä hetkellä olemassa olevat Yandex LLC :n ja niiden yhtiöiden palvelut, joiden käyttöehdot viittaavat tähän Käyttösopimukseen (jäljempänä Yandex –palvelut) sekä niiden kehitys ja/tai uusien palveluiden lisääminen ovat tämän Sopimuksen kohde.

1.3. Yandex –palveluiden käyttöä säännellään tällä Sopimuksella sekä seuraavilla asiakirjoilla, jotka ovat erottamaton osa tätä Sopimusta: Yandex-hakukoneen käyttölupa (https://yandex.com/legal/termsofuse), Tietosuojailmoitus (https://yandex.com/legal/confidential_fi), Yandex ID :n käyttöehdot (https://yandex.ru/legal/id_termsofuse), Yandex-palveluihin lisättyjen korttien käyttöehdot (https://yandex.ru/legal/bank_card), sekä joidenkin Yandex-palveluiden käyttöehdot. Yandex voi muuttaa Sopimuksen ilman erityistä ilmoitusta, Sopimuksen uusi versio astuu voimaan, kun se on julkaistu Internetissä tässä kohdassa mainitussa osoitteessa, jollei muuta ole säädetty Sopimuksen uudessa versiossa. Käyttösopimuksen voimassa oleva versio on aina osoitteessa https://yandex.com/legal/rules/?lang=fi.

1.4. Alettuaan käyttää palvelua/sen erillisiä toimintoja tai suoritettuaan rekisteröintimenettelyn, Käyttäjän katsotaan hyväksyneen Sopimuksen ehdot kokonaan ilman varauksia tai poikkeuksia. Jollei Käyttäjä suostu Sopimuksen eräisiin ehtoihin, Käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää Yandex-palveluita. Mikäli noudattaen Sopimuksen kohdassa 1.3. mainittua tapaa Yandex on tehnyt Sopimukseen muutoksia, joita Käyttäjä ei hyväksy, hän sitoutuu lopettamaan Yandex-palveluiden käytön.

2. Käyttäjän Yandex ID :n rekisteröinti. Kirjautuminen käyttämällä Yandex ID :tä

2.1. Käyttääkseen joitakin Yandex-palveluita tai joitakin erillisiä palvelutoimintoja, Käyttäjän pitää käydä rekisteröintiprosessin läpi, jonka tuloksena Käyttäjälle luodaan ainutlaatuinen tili (Yandex ID).

Yli 14-vuotiaalla käyttäjällä on oikeus itse rekisteröidä tili ja käyttää Yandex-palveluita sovellettavan lain määräämien oikeuskelpoisuuden rajoissa. Jollei Käyttäjä ole saavuttanut määritettyä ikää, sekä tapauksissa, kun sitä vaatii sovellettava laki, Yandex-palveluiden käyttö sallitaan vain vanhempien tai laillisten edustajien suostumuksella.

Jotkin Yandex-palvelut voivat asettaa muut ikärajoitukset, mistä voidaan erikseen mainita oikeusasiakirjoissa tai sivuston, sovelluksen ja/tai muun ohjelmistotuotteen käyttöliittymässä/kuvauksessa.

2.2. Tilin (Yandex ID) sekä Yandex ID –henkilökohtaisen tilin toimintojen luomista ja käyttöä säännellään Yandex ID :n käyttöehdoissa, jotka on julkaistu osoitteessa: https://yandex.ru/legal/id_termsofuse.

3. Yleistä käytöstä ja tallentamisesta

3.1. Yandexilla on oikeus asettaa Yandex-palveluiden käyttörajoituksia kaikille Käyttäjille tai joillekin Käyttäjäluokille (riippuen Käyttäjän oleskelupaikasta, kielestä, jolla palvelu tarjotaan ja yms.), mukaan lukien: joidenkin palvelutoimintojen olemassaolo/puuttuminen, postiviestien tai minkä tahansa muun sisällön säilytysaika Yandex Posti -palvelussa, suurin viestimäärä, jonka voi lähettää tai vastaanottaa yksi rekisteröity käyttäjä, sähköpostiviestin tai levytilan enimmäiskoko, palvelupyyntöjen enimmäismäärä mainitussa ajanjaksossa, sisällön enimmäissäilytysaika, ladattavan sisällön erityiset parametrit ja yms. Yandex voi kieltää automaattiset palvelupyynnöt sekä lopettaa kaikkien automaattisesti luotujen tietojen (esimerkiksi sähköpostin roskapostien) vastaanoton.

Suojellakseen Käyttäjän laitteiston ja oman laitteistonsa Yandex voi rajoittaa minkä tahansa viestien vastaanoton ja niiden toimituksen Käyttäjälle, mikäli sellaiset viestit sisältävät haittaohjelmia tai koodeja tai mikäli Yandexin automaattiset suodatus- ja virussuojausohjelmat löysivät tällaiset haittaohjelmat tai koodit mainituista viesteistä. Käyttäjä on tietoinen ja hyväksyy, että mainituissa tarkoituksissa Yandexilla on oikeus analysoida ja tutkia sellaisia haittaohjelmia ja koodeja, jotka sisältyvät mainittuihin viesteihin Yandexin automaattisten suodatus- ja virussuojausohjelmien toimintalaadun parantamiseksi.

3.2. Yandexilla on oikeus lähettää Käyttäjälle infoviestejä. Yandexilla on myös oikeus lähettää Käyttäjälle mainosviestejä, mikäli on saatu suostumus lain vaatimuksia vastaavalla tavalla, tai sillä ehdolla, ettei Käyttäjä ole kieltäytynyt vastaanottamasta mainosviestejä ko. palvelun osalta (rekisteröinnin yhteydessä tai myöhemmin käyttämällä ko. toimintoa).

Käyttäjä ilmoittaa Yandexille suostuvansa siihen, että tietyn palvelun muille Käyttäjille ilmoitetaan Käyttäjän julkisista toimista, mm. Käyttäjän uusista julkaisuista, Käyttäjän muiden Käyttäjien sisällön suhteen tekemistä toimista sekä muusta Käyttäjän palvelun puitteissa tekemästä toiminnasta.

3.3. Palvelulaadun parantamiseksi Yandex ja/tai Yandexin kyselyn tekemiseen käyttämät henkilöt voivat kerätä Käyttäjien mielipiteitä ja palautteita, jotka koskevat erilaisia asioita, lähettämällä infoviestin seuraavan kerran kun Käyttäjä vierailee palvelussa tai ottamalla yhteyttä käyttäen yhteystietoja, jotka Käyttäjä on maininnut tilillään (puhelinkeskustelujen tai sähköpostikirjeiden avulla). Kerättyjä mielipiteitä ja palautteita voidaan käyttää tilastotietojen muodostamiseksi, ja ko. tilastotietoja voidaan käyttää Palveluissa. Yandex voi myös julkaista Käyttäjän kyselyn aikana antamat palautteet Yandex-palveluissa tai Yandexin kumppanuusyhtiöiden palveluissa merkiten tai merkitsemättä Käyttäjän nimeä (käyttäjätunnusta). Antaessaan palautteita Käyttäjä sitoutuu noudattamaan tämän Sopimuksen vaatimuksia, mm. tämän Sopimuksen kohdan 5 vaatimuksia.

3.4. Kun Käyttäjä käyttää Zen.Platform LLC :n tarjoamia palveluita, Tilikuva, Käyttäjän nimi, Käyttäjän tunnukset, ml. device-id ja evästeet, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tiedot Käyttäjän käyttämistä Yandex-palveluista voidaan siirtää Zen.Platform LLC :lle Zen.Platform LLC :n tarjoamien palvelujen tarjoamiseksi (https://dzen.ru/legal/termsofuse, https://yandex.ru/legal/news_termsofuse).

4. Käyttäjän sisältö

4.1. Käyttäjä on yksin vastuussa siitä, että Käyttäjän julkaisema sisältö vastaa voimassa olevan lainsäädännön vaatimuksia, ml. vastuussa kolmansille henkilöille tapauksissa, jolloin mikä tahansa Käyttäjän julkaisema sisältö loukkaa kolmansien henkilöiden oikeuksia ja oikeutettuja etuja, mm. tekijöiden henkilökohtaisia aineettomia oikeuksia, kolmansien henkilöiden muita immateriaalioikeuksia, ja/tai kajoaa heidän aineettomiin hyödykkeisiinsä.

4.2. Käyttäjä hyväksyy ja suostuu siihen, ettei Yandex ole velvollinen tarkistamaan mitä tahansa sisältöä, jota Käyttäjä julkaisee ja/tai levittää Yandex-palveluiden kautta, sekä siihen, että Yandexilla on oikeus (eikä velvollisuus) oman harkintansa mukaan kieltää Käyttäjää julkaisemasta ja/tai levittämästä sisältöä tai poistaa mikä tahansa sisältö, joka on saatavilla Yandex-palveluiden kautta. Käyttäjä ymmärtää ja suostuu siihen, että hänen pitää itse arvioida kaikki riskit, jotka liittyvät sisällön käyttöön, mm. arvioida tämän sisällön luotettavuutta, täydellisyyttä tai hyödyllisyyttä.

4.3. Käyttäjä ymmärtää ja suostuu siihen, että Yandex-palveluiden toimintateknologia voi vaatia sitä, että Yandex kopioi (toistaa) Käyttäjän sisältöä sekä Yandex muokkaa sitä vastaavaksi jonkin palvelun teknisiä vaatimuksia.

4.4. Käsitellessään Käyttäjän sisältöä koskevia valituksia Yandex noudattaa Nimettömän sisällön oikeuksien rajoitusperiaatteita, jotka on julkaistu osoitteessa https://yandex.ru/company/rules/anonymous_content, jollei muuta ole säädetty palvelun käyttöehdoissa.

5. Yandex-palveluiden käyttöehdot

5.1. Käyttäjä on yksin vastuussa kolmansille henkilöille toimistaan, jotka liittyvät Yandex-palveluiden käyttöön, mukaan lukien, mikäli nämä toimet johtavat kolmansien henkilöiden oikeuksien ja oikeutettujen etujen loukkaamiseen, sekä lainsäädännön noudattamisesta käyttäessään Yandex-palveluita.

5.2. Käyttäessään Yandex-palveluita Käyttäjällä ei ole oikeutta:

5.2.1. ladata, lähettää, siirtää tai millä tahansa muulla tavalla julkaista ja/tai levittää sisältöä, joka on laiton, haitallinen, kunniaa tai moraalia loukkaava, esittää (tai propagoi) väkivaltaa tai julmuutta, loukkaa immateriaalioikeuksia, propagoi vihaa ja/tai syrjintää ihmisiä kohtaan rodun, etnisyyden, sukupuolen, uskonnon tai sosiaalisen aseman perusteella, sisältää loukkauksia ketään henkilöä tai organisaatiota kohtaan, sisältää (tai propagoi) pornografiaa, lasten erotiikkaa, mainostaa (tai propagoi) seksipalveluita (mm. muiden palvelujen varjolla), selittää päihteiden tai niiden analogien, räjähteiden tai muiden aseiden valmistus-, käyttötapaa tai muuta soveltamista;

5.2.2. loukata kolmansien henkilöiden oikeuksia, ml. alaikäisten henkilöiden ja/tai aiheuttaa heille haittaa missään muodossa;

5.2.3. esiintyä toisena henkilönä tai organisaation ja/tai yhteisön edustajana ilman riittäviä oikeuksia, mm. Yandexin työntekijöinä, foorumin moderaattoreina, sivuston omistajana tai käyttää muita tapoja tai keinoja edustaa laittomasti muita ihmisiä verkossa tai johtaa Käyttäjiä tai Yandexia harhaan koskien joidenkin subjektien tai objektien ominaisuuksia tai piirteitä;

5.2.4. ladata, lähettää, siirtää tai millä tahansa muulla tavalla julkaista ja/tai levittää sisältöä, jos tällaisiin toimiin ei ole oikeutta lainsäädännön tai jonkin sopimussuhteen mukaan;

5.2.5. ladata, lähettää, siirtää tai millä tahansa muulla tavalla julkaista ja/tai levittää mainontatietoja, joita ei ole erikseen hyväksytty, roskapostia (ml. hakuroskia), muiden ihmisten sähköpostiosoiteluetteloja, pyramidihuijauksia, monitasoista (verkko-)markkinointia (MLM), verkkoansainta- tai sähköpostiyritysjärjestelmiä, ketjukirjeitä tai käyttää Yandex-palveluita osallistumaan näihin tapahtumiin tai käyttää Yandex-palveluita yksinomaan ohjatakseen käyttäjiä uudelleen muiden verkkotunnusten sivuille;

5.2.6. ladata, lähettää, siirtää tai millä tahansa muulla tavalla julkaista ja/tai levittää aineistoja, jotka sisältävät viruksia tai muita tietokonekoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on tarkoitettu rikkomaan, tuhoamaan tai rajoittamaan minkä tahansa tietokone- tai viestintälaitteiston toimintaa, mahdollistamaan luvaton pääsy, tai kaupallisten ohjelmistotuotteiden sarjanumeroita tai ohjelmia niiden luomiseen, käyttäjätunnuksia, salasanoja tai muita välineitä, joilla saadaan luvaton pääsy verkossa oleviin maksullisiin resursseihin, tai julkaista linkkejä edellä mainittuihin tietoihin;

5.2.7. kerätä tai tallentaa luvattomasti muiden henkilöiden henkilötietoja;

5.2.8. häiritä Yandex-verkkosivustojen ja -palveluiden normaalia toimintaa;

5.2.9. edistää toimia, jotka on tarkoitettu loukkaamaan Sopimuksen asettamia rajoituksia tai kieltoja;

5.2.10. jäljentää, toistaa ja kopioida, myydä ja myydä uudelleen sekä käyttämään kaupallisiin tarkoituksiin Yandex-palveluiden osia (ml. sisältöä, joka on saatavana Käyttäjälle Yandex-palveluiden kautta) tai pääsyä niihin, paitsi tapauksissa, jolloin Käyttäjä on saanut sellaisen luvan Yandexilta tai kun se on suoraan säädetty jonkin palvelun käyttösopimuksessa;

5.2.11. loukata toisella tavalla lakinormeja, mm. kansainvälisiä oikeusnormeja.

6. Yksinomaiset oikeudet palvelun aineistoon ja sisältöön

6.1. Kaikki kohteet, jotka ovat saatavilla Yandex-palveluiden avulla, mm. suunnitteluelementit, teksti, graafiset kuvat, kuvitukset, videot, tietokoneohjelmat, tietokannat, musiikki, äänet ja muut objektit (jäljempänä Yandex-palveluiden aineisto), sekä mikä tahansa Yandex-palveluissa julkaistu sisältö, ovat Yandexin ja muiden oikeudenomistajien yksinomaisten oikeuksien kohteita.

6.2. Sisällön sekä Yandex-palveluiden muiden osien käyttö on mahdollista vain jonkin palvelun tarjoamien toimintojen piirissä. Yandex-palveluiden sisällön osia tai muuta Yandex-palveluissa julkaistua sisältöä ei saa käyttää toisella tavalla ilman oikeudenomistajan alustavaa suostumusta. Käytöllä tarkoitetaan mm. seuraavaa: toistaminen, kopiointi, muokkaus, levittäminen millä tahansa perusteella, kehyksessä näyttäminen ja yms. Poikkeuksena ovat tapaukset, joista on suoraan säädetty Venäjän federaation lainsäädännössä ja tietyn Yandex-palvelun käyttöehdoissa.

Käyttäjän sallitaan käyttää Yandex-palveluiden sisällön osia tai mitä tahansa sisältöä henkilökohtaiseen muuhun kuin kauppalliseen käyttöön säilyttäen kaikki tekijänoikeusmerkit, lähioikeudet, tavaramerkit, muut tekijänoikeusilmoitukset, tekijän nimi (tai salanimi)/oikeudenomistajan nimi muuttumattomana ja säilyttäen asiaankuuluva kohde muuttumattomana. Poikkeuksena ovat tapaukset, joista on suoraan säädetty Venäjän federaation lainsäädännössä ja tietyn Yandex-palvelun käyttöehdoissa.

7. Kolmansien henkilöiden sivustot ja sisältö

7.1. Yandex-palvelut voivat sisältää linkkejä muille verkkosivustoille (kolmansien henkilöiden sivustoille). Yandex ei tarkista mainittuja kolmansia henkilöitä tai näiden sisältöä joitakin (aitoutta, täydellisyyttä, laillisuutta ja yms. koskevia) vaatimuksia vastaavaksi. Yandex ei vastaa mistään tahansa kolmansien henkilöiden sivustoilla julkaistuista tiedoista, aineistoista, joihin Käyttäjä saa pääsyn käyttäen Yandex-palveluita, ml. mistään kolmansien henkilöiden sivustoilla ilmaistuista mielipiteistä tai vakaumuksista, mainoksista tai yms., tai sellaisten sivustojen tai niiden sisällön saatavuudesta tai seurauksista siitä, että Käyttäjä käyttää niitä.

7.2. Mille tahansa sivustolle, tuotteeseen, palveluun tai mihin tahansa kaupalliseen tai muuhun kuin kauppaliseen tietoon vievä linkki (missä tahansa muodossa) ei ole Yandexin antama näiden tuotteiden (palveluiden, toiminnan) hyväksyntä tai suositus, poikkeuksena ovat tapaukset, jolloin se on suoraan mainittu Yandex-palveluissa.

8. Mainos Yandex-palveluissa

8.1. Yandex vastaa Yandex-palveluissa julkaisemistaan mainoksista Venäjän federaation lainsäädännön asettamissa rajoissa.

9. Takuun puuttuminen, vastuun rajoitus

9.1. Käyttäjä käyttää Yandex-palveluita omalla riskillään. Yandex-palvelut tarjotaan ”sellaisinaan”. Yandex ei ota mitään vastuuta, mm. Yandex-palveluiden vastaavuudesta Käyttäjän tarkoituksiin.

9.2. Yandex ei takaa, että: Yandex-palvelut vastaavat/tulevat vastaamaan Käyttäjän vaatimuksia; Yandex-palvelut toimitetaan jatkuvasti, nopeasti, luotettavasti tai ilman virheitä; tulokset, jotka voidaan saada käyttäen Yandex-palveluita, ovat tarkkoja ja luotettavia sekä niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen tai missä tahansa ominaisuudessa (esimerkiksi joidenkin tosiseikkojen toteamiseksi ja/tai vahvistamiseksi); Yandex-palvelun avulla saadun tuotteen, palvelun, tiedon tai yms. laatu vastaa Käyttäjän odotuksia.

9.3. Mitä tahansa tietoja ja/tai materiaaleja (ml. ladattavaa ohjelmistoa, kirjeitä, käsikirjoja tai toimintaohjeita ja yms.), pääsyn joihin Käyttäjä saa käyttämällä Yandex-palveluita, Käyttäjä voi käyttää omalla riskillään ja vastaa itse mainittujen tietojen ja/tai materiaalien käytöstä johtuvista seuraamuksista, ml. vahingosta, joka voi aiheutua Käyttäjän tietokoneelle tai kolmansille henkilöille, tietojen menetyksestä tai muusta vahingosta.

9.4. Yandex ei ole vastuussa minkäänlaisista vahingoista, jotka ovat aiheutuneet sen seurauksena, että Käyttäjä on käyttänyt Yandex-palveluita tai Yandex-palveluiden yksittäisiä osia/toimintoja.

9.5. Kaikissa olosuhteissa Yandexin vastuu on rajoitettu Venäjän federaation Siviililain artiklan 15 mukaan kymmenellä tuhannella (10,000) Venäjän ruplaa, ja Yandexille asetetaan vastuu, jos sen teoissa on vika.

10. Muut ehdot

10.1. Tämä Sopimus on Käyttäjän ja Yandexin välinen sopimus, joka koskee Yandex-palveluiden käyttöä, ja se korvaa kaikki aiemmat sopimukset Käyttäjän ja Yandexin välillä.

10.2. Tätä Sopimusta säännellään ja tulkitaan Venäjän federaation lainsäädännön mukaan. Muut kuin tässä Sopimuksessa säädetyt asiat on ratkaistava Venäjän federaation lainsäädännön mukaan. Kaikki tämän Sopimuksen säätelemistä suhteista johtuvat riidat ratkaistaan Venäjän federaation voimassa olevan lainsäädännön määräämällä tavalla. Tämän Sopimuksen tekstissä, jollei muuta ole selkeästi mainittu, lainsäädäntö-termillä tarkoitetaan sekä Venäjän federaation lainsäädäntöä että myös Käyttäjän oleskelupaikan lainsäädäntöä.

10.3. Tämän Sopimuksen ja Yandex-palveluiden puitteissa maksutta toimitettavien palveluiden osalta Käyttäjän ja Yandexin välisiin suhteisiin ei voida soveltaa Venäjän federaation lainsäädännössä säädettyjä kuluttajansuojasäännöksiä.

10.4. Mikäli Yandex-palvelut mahdollistavat maksullisen tilauksen, niin tehdäkseen maksullisen tilauksen ja maksaakseen jatkossa tilauksesta Käyttäjä liittää pankkikorttinsa tililleen (jäljempänä Liitetty kortti). Tämän Sopimuksen tarkoituksiin mitä tahansa pankkikorttia, joka on liitetty Käyttäjän tilille (ml. joka on liitetty tehtäessä tilaus Yandex-palveluissa tai ennen tilauksen tekemistä tai sen tekemisen jälkeen), pidetään Liitettynä korttina. Liitettyjen korttien lisäämistä ja käyttöä säännellään ehdoilla, jotka on julkaistu osoitteessa: https://yandex.ru/legal/bank_card.

Kun Käyttäjä suorittaa kolmansille henkilöille tilisiirtoja käyttämällä Yandex-palveluiden ja -sovellusten tai Yandexin kumppanuusyhtiöiden palveluiden ja sovellusten toimintoja kirjautumatta sisään Yandex-palveluiden Käyttäjän tilille, Yandex tallentaa Käyttäjän maksulomakkeeseen merkitsemät tiedot ainoastaan maksujen suorittamiseen liittyviin teknisiin tarkoituksiin ilman linkitystä tietyn Käyttäjän tilille. Syötettyjä tietoja tallennetaan ja käsitellään ehdoilla ja tarkoituksiin, jotka on mainittu Tietosuojailmoituksessa (https://yandex.com/legal/confidential_fi).

10.5. Mitään tässä Sopimuksessa olevaa kohtaa ei tule tulkita niin, että Käyttäjän ja Yandexin välille luodaan agenttisuhteita, kumppanuussuhteita, yhteistoimintasuhteita, henkilökohtaista työsuhdetta tai muita suhteita, joita ei ole nimenomaisesti määrätty Sopimuksessa.

10.6. Jos jostain syystä tämän Sopimuksen yksi tai muutama kohta julistetaan pätemättömäksi tai mitättömäksi, se ei vaikuta Sopimuksen muiden kohtien pätevyyteen tai soveltuvuuteen.

10.7. Yandexin toimimattomuus Käyttäjän tai muiden käyttäjien rikkoessa Sopimuksen ehtoja ei riistä Yandexilta pois oikeutta ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin etujensa puolustamiseksi myöhemmin, eikä tarkoita, että Yandex on kieltäytynyt oikeuksista myöhempien vastaavien tai samankaltaisten rikkomusten sattuessa.

10.8. Tämä sopimus on laadittu venäjän kielellä ja eräissä tapauksissa se voidaan toimittaa Käyttäjän tarkastettavaksi toisella kielellä. Mikäli Sopimuksen venäjänkielisen version ja Sopimuksen muunkielisen version välillä on eroavuuksia, sovelletaan tämän Sopimuksen venäjänkielisen version ehtoja.

Julkaistu 19.10.2022

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/13102021

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/22062020

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/18072019

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/25062019

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/20022019

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/28012019

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/04062018

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/04052017

Asiakirjan edellinen versio: https://yandex.com/legal/rules/07072016